VID BOTOLIN POBEDNIK JE 76. ULIČENE TRKE MEMORIJAL "ALEKSANDAR ACA PETROVIĆ" - Ćuprija.net
21097
post-template-default,single,single-post,postid-21097,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

VID BOTOLIN POBEDNIK JE 76. ULIČENE TRKE MEMORIJAL “ALEKSANDAR ACA PETROVIĆ”

VID BOTOLIN POBEDNIK JE 76. ULIČENE TRKE MEMORIJAL “ALEKSANDAR ACA PETROVIĆ”

Najstarija ulična trka u Evropi i najpopularnija trka ovog tipa u Srbij, 76. ulična trka Memorijal “Aleksandar Aca Petrović” završena je pobedom mladog Slovenačkog atletičara Vida Botolina u konkurenciji seniora na tri hiljade metara. 

Glavnom ulicom Ćuprije trčali su najbolji atletičari Srbije i regiona a Ćuprija je kao i uvek do sada bila odličan domaćin. Sa tom činjenicom su se složili i gosti ove manifestacije, brojni i istaknuti sportisti uz napominjanje da je uspešnost i popularnost ovog događaja prevenstveno zasluga Dragana Zdravkovića predsednika Sportskog saveza Ćuprije koji je i organizator trke. Vremenske prilike uticele su na to da bude manje publike nego ranijih godina.

Među takmičarima bili su i mladi atletičari, devojčice i dečaci, učenici ćuprijskih osnovnih škola koji su privukli veliku pažnju gledalaca. 

Na samom kraju 76. ulične trke Memorijal “Aleksandar Aca Petrović” prisutnima se obratio predsednik Skupštine Opštine Ćuprija Ninoslav Erić koji je prilikom uručenja medalja pobednicima seniorske trke rekao da je u Ćupriji sve podređeno stvaranju uslove za nove šampione i podsetio na atletski stadion koji je upravo izgrađen sa tim ciljem.

FOTO GALERIJA OVDE