DEVETI MOTO SKUP "JAČI NEGO IKAD" POČINJE U PETAK - Ćuprija.net
20874
post-template-default,single,single-post,postid-20874,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

DEVETI MOTO SKUP “JAČI NEGO IKAD” POČINJE U PETAK

DEVETI MOTO SKUP “JAČI NEGO IKAD” POČINJE U PETAK

U organizaciji Moto Kluba “Iron bridge” iz Ćuprije i pod pokroviteljstvom Opštine Ćuprija, povodom desetogodišnjice postojanja ovog kluba, u periodu od 17. do 19. septembra na prostoru gradske plaže, biće održan deveti Moto skup pod sloganom “Jači nego ikad”. 

Ovaj događaj pratiće brojne muzičke aktivnosti a među najzvučnijima su koncerti grupe “Valentino” u petak 17. septembra i koncert grupe “Riblja čorba” u subotu 18. septembra. Početak oba koncerta je u 23 sata. 

Organizatori ovogodišnjeg Moto skupa predvideli su pored moto atrakcija, turistički obilazak Ćuprije, muzeja “Horeum Margi-Ravno”, Senjskog rudnika, Spomen parka u Ivankovcu i posetu manastiru “Ravanica”. Ni ove godine neće izostati tradicionalni defile motorima kroz Ćupriju. 

Ovo je jedan od najvećih moto skupova koji se održava u ovom delu Srbije pa se sa pravom može reći da je u vreme održavanja manifestacije, Ćuprija centar okupljanja motociklista iz svih delova naše zemlje ali i zemalja iz okruženja.

Ćuprija je spremna da primi sve goste i posetioce našeg grada a organizator najavljuje pravo uživanje na koje se dugo čekalo. Ranijih godina kroz naš grad tokom moto skupa prodefilovalo je više od 2000 motora a taj broj očekuje se i ove godine.