FIĆOM KROZ ĆUPRIJU 2021 - Ćuprija.net
20853
post-template-default,single,single-post,postid-20853,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

FIĆOM KROZ ĆUPRIJU 2021

FIĆOM KROZ ĆUPRIJU 2021

Očekivanja organizaotora manifestacije  „Fićom kroz Ćupriju“ su se ostvarila a prostor gradske plaže bio je sasvim dovoljan da primi više do četrdeset modela popularnog Zastavinog modela „Fiće“.

Posetioci ovog prvog izložbenog okupljanja u našem gradu mogli su da se podsete nekih od legendradnih modela nekada najpoupalarnijeg Jugoslovenskog vozila, da ih fotografišu i razgledaju. Oni koji nisu stigli danas da dođu do gradske plaže sigurno će to biti u prilici sledeće godine kada se ova manifestacija bude ponovo održavala. Ćupričani su mogli da isprate i defile Fića kroz Ćupriju koji su se uputili ka Manastiru „Ravanica“ ne bi li se upoznali sa lepotama našeg kraja.   

Manifestaciju “Fićom kroz Ćupriju” je organizovalo udruženje ljubitelja fića “Kragujevac” uz podršku Turističke organizacije Ćuprije i opštine Ćuprija.

FOTO GALERIJA OVDE