IMPROVIZACIJA BEZ OKLEVANJA NAGRAĐENA PETOMINUTNIM APLAUZOM - Ćuprija.net
20848
post-template-default,single,single-post,postid-20848,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

IMPROVIZACIJA BEZ OKLEVANJA NAGRAĐENA PETOMINUTNIM APLAUZOM

IMPROVIZACIJA BEZ OKLEVANJA NAGRAĐENA PETOMINUTNIM APLAUZOM

U program obeležavanja ovogodišnjih Matićevih dana organizator manifestacije Narodna biblioteka je uz pokroviteljstvo Opštine Ćuprija uvrstila izvođenje predstave “Ne oklevaj! Improvizuj!”.

Predstava je nastala kao autorski projekat Srđana J. Karanovića, na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu i zasnovana je na nizu vežbi improvizacija, a ne na dramskom tekstu.

Improvizacije su instinktivne spontane igre u kojima učesnici, poput dece, koriste maštu da bi se igrali i kreirali šta god požele. Sve što su glumci izvodili na sceni nastalo je upravo tog trenutka pred prisutnom publikom, bez ikakve prethodne pripreme.

Publici u Ćupriji predstavili su se glumci: Iva Kevra, Jelisaveta Karadžić, Brankica Sebastijanović, Ivana Dudić, Anita Stojadinović, Jovana Gavrilović, Bogdan Bogdanović, Stefan Radonjić, Dušan Matejić i Miloš Đurović.

FOTO GALERIJA OVDE