NA GRADSKOM STADIONU U ĆUPRIJI ODRŽANO JE TAKMIČENJE ŠKOLICA SPOTA - Ćuprija.net
20141
post-template-default,single,single-post,postid-20141,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

NA GRADSKOM STADIONU U ĆUPRIJI ODRŽANO JE TAKMIČENJE ŠKOLICA SPOTA

NA GRADSKOM STADIONU U ĆUPRIJI ODRŽANO JE TAKMIČENJE ŠKOLICA SPOTA

U organizaciji sportskog saveza Ćuprije i sportskog saveza Paraćina, organizovano je takmičenje dece predškolskog uzrasta iz Školica sporta ova dva grada u igrama koje su primerene njihovom uzrastu.

Na gradskom stadionu u Ćupriji gde se takmičenje održalo, učestvovalo je 60 mališana koji su u raznum igrama pokazali svoju spretnost i veštine.

Sportski savezi opština u okviru školica sporta organizuju na kraju školske godine ovakvu vrstu takmičenja i to je istovremeno prilika da se deca druže i razvijaju takmičarski duh, kaže Adam Rošković iz Sportskog saveza Ćuprije.

Saradnja koju imaju Sportski savezi Ćuprije i Praćina je odlična, kaže Željko Banović iz Sportskog saveza Paraćina i naglašava da su ovakvi događaju priprema dece za prvi razred i sportske izazove koji ih očekuju tokom školovanja. On dodaje i to da je sport važan segment u životu svakog deteta, pogotovu posle perioda odsustva sa terena zbog epidemije koronavirusa kao i to da su se ovom takmičenju radovali. Istovremeno kroz školicu sporta  deca se usmeravaju na sport za koji su najviše pokazali interesovanja, zaključuje na kraju Željko.

FOTO GALERIJA OVDE