HOTEL 88 - Ćuprija.net
20135
post-template-default,single,single-post,postid-20135,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

HOTEL 88

HOTEL 88

Od 2017. godine od kada se izvodi predstava “Hotel 88” važi za za jednu od najposećenijih u Beogradu ali u svim gradovima u kojima se izvodi. Da je tako uverila se i ćuprijska publika koja je više od dva sata pratila detalje iz života ljudi koje spajaju ljubav i slična interesovanja.

Naime, radnja predstave se odvija, u hotelu gde se dva para istovremeno nalaze na medenom mesecu. Prekretnica se dešava kada prošlost pokuca na vrata prethodnih ljubavi, a sva četiri lika tokom jedne noći doživljavaju promene i određena preispitivanja. Svaki od ova četiri lika su slika i prilika stvarnih osoba koje se sigurno nalaze u našem i vašem okruženju.

Predstavu karakteriše smeh a suvoparne i monotone scene u njoj su beskrajno smešne i zabavne. Predrasude koje postoje za određene profesije i životne situacije su ovde iznete na komičan način.

Predstava je trajala skoro dva sata a opuštena atmosfera i talentovani glumci opravdali su popularnost ovog komada koji je toliko popularan među svim generacijama.

Na sceni ćuprijskog pozorišta fantastičnu predstavu iznele su Nina Janković/Jelisaveta Orašanin/Anđela Jovanović u ulozi Sandre, Tamara Krcunović kao Ana, Andrija Kuzmanović kao Marko i Vladimir Aleksić kao Viktor.

FOTO GALERIJA OVDE