PRIJAVITE VLASNIKE NEPOKRETNOSTI KOJI NE PLAĆAJU POREZ NA IMOVINU - Ćuprija.net
20117
post-template-default,single,single-post,postid-20117,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

PRIJAVITE VLASNIKE NEPOKRETNOSTI KOJI NE PLAĆAJU POREZ NA IMOVINU

PRIJAVITE VLASNIKE NEPOKRETNOSTI KOJI NE PLAĆAJU POREZ NA IMOVINU

Opština Ćuprija nedavno je pokrenula na svom zvaničnom sajtu (OPŠTINA ČUPRIJA) sekciju za prijavu vlasnika nepokretnosti koji ne plaćaju porez na imovinu.

Plaćanje poreza na imovinu je zakonska obaveza svih vlasnika nepokretnosti, koju pojedini izbegavaju i to je važan izvor prihoda budžeta opštine Ćuprija. Neplaćanje poreza nije samo kršenje zakona već direktno utiče na visinu investicija kojima se povećava kvalitet života svih građana Ćuprije.

Uključite se aktivno u rešavanje ovog problema tako što ćete, ukoliko znate nekog ko poseduje nepokretnost a nije zadužen ili je neadekvatno zadužen porezom na imovinu, signalizirati anonimno ili uz identifikaciju.

Popunjavanjem upitnika preko sekcije za prijavu (link sekcije OVDE) prihvatate odgovornost da anonimno ili uz ostavljanje svojih podataka, prijavite vlasnike nepokretnosti za koje sumnjate ili znate da izbegavaju plaćanje ove poreske obaveze koja je propisana zakonom.