REVAKCINACIJA U SELIMA U ISTOJ AMBULANTI KAO I PRE TRI NEDELJE - Ćuprija.net
20083
post-template-default,single,single-post,postid-20083,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

REVAKCINACIJA U SELIMA U ISTOJ AMBULANTI KAO I PRE TRI NEDELJE

REVAKCINACIJA U SELIMA U ISTOJ AMBULANTI KAO I PRE TRI NEDELJE

Revakcinacija meštana naselja ćuprijske opštine koji su prvu dozu vakcine primili u mesnim ambulantama obavlja se po ranije utvrđenoj dinamici.

Iz kol centra Opštine Ćuprija podsećaju da se po pravilu pojedinačna vakcinacija obavlja na mestima na kojima je obavljena i vakcinacija, pa će tako žitelji seoskih naselja revakcinu da prime u mesnim ambulantama u kojima su tri nedelje ranije dobili prvu dozu zaštite od koronavirusa.

Prema rasporedu revakcinacije po seoskim ambulantama, meštani Ivankovac, Paljana, Kovanice i Bigrenice moći će u ambulanti u Ivankovcu da prime drugu dozu vakcine u subotu 29. i nedelju 30. maja.

Mobilna ekipa sa imunizaciji nakon Ivankovca biće u ambulanti u Senju od 31. maja do 02. juna gde će obavljati revakcinaciju meštana .