POSTAVLJENI KONTEJNERI ZA KABASTI OTPAD - Ćuprija.net
19993
post-template-default,single,single-post,postid-19993,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

POSTAVLJENI KONTEJNERI ZA KABASTI OTPAD

POSTAVLJENI KONTEJNERI ZA KABASTI OTPAD

U Ćupriji su na četiri lokacije postavljeni kontejneri za odlaganje kabastog otpada.

Ova usluga, kako je definisano Ugovorom između opštine Ćuprija i preduzeća PWW, za sve građane je besplatna a biće izvršavana tokom naredne dve godine. Kontejneri će svake nedelje biti prebacivani na drugu lokaciju kako bi svi stanovnici opštine mogli da je koriste.

Privremene lokacije na kojima se kontejneri nalaze su:

  • u prvoj nedelji u mesecu: Cetinjska trafo kod zgrade 61 kod vrtića Leptirić, Dušana Matića i Vuka Karaďžića, Gračanička i Svetosavska kod parka.
  • u drugoj nedelji u mesecu: Bulevar kod bunkera, Bulevar i Mostarska, Kneza Miloša i parking kod TC Sunce.
  • u trećoj nedelji u mesecu: Kosančićeva i Čelopečka, Užičke republike kod broja 1, dr Semaška i Kragujevačka.
  • u četvrtoj nedelji u mesecu: naselje Minel u ulici Mileve Ajnštajn, Terekovo naselje u ulici Boška Stanojevića, Alekse Šantića i Milice Cenić – Ivankovačkoj.

Iz preduzeća PWW apeluju na sugrađane da komunalan otpad iz domaćinstva odlažu u kontejnere koje će posle upotrebe zatvarati a kabasti otpad u za to predviđene kontejnere.