SPORTSKI SAVEZ ĆUPRIJE MEĐU 25 SPORTSKIH SAVEZA NA OVOGODIŠNJIM SEOSKIM IGRAMA - Ćuprija.net
19351
post-template-default,single,single-post,postid-19351,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

SPORTSKI SAVEZ ĆUPRIJE MEĐU 25 SPORTSKIH SAVEZA NA OVOGODIŠNJIM SEOSKIM IGRAMA

SPORTSKI SAVEZ ĆUPRIJE MEĐU 25 SPORTSKIH SAVEZA NA OVOGODIŠNJIM SEOSKIM IGRAMA

Sportski savez Srbije održao je prvi ovogodišnji sastanak posvećen Seoskim igrama. Treću godinu zaredom igre će biti organizovane u 25 lokalnih samouprava, a na radnom sastanku okupljeni su teritorijalni sportski savezi koji su aplicirali za ovogodišnje učešće – Priboj, Ub, Majdanpek, Knjaževac, Vlasotince, Bor, Kučevo, Kovin, Odžaci, Petrovac na Mlavi, Velika Plana, Zaječar, Kruševac, Šabac, Sokobanja, Ćuprija, Surdulica, Kraljevo, Sombor, Valjevo, Bajina Bašta, Vlasimirci, Smederevo, Kragujevac i Trestenik. Takmičari iz ovih gradova biće ujedno i učesnici ovogodišnjih seoskih igara.

Seoske igre su zamišljene kao manifestacija koja spaja ljude, neguje tradiciju i promoviše sport pa su samim tim nadanje i želja Sportskog saveza Srbije da se manifestacija održi i promoviše vrednosti za koje se zalaže.