PRIJAVA UČENIKA ZA PRIPREMNU NASTAVU ZA UPIS U IT ODELJENJE ĆUPRIJSKE GIMNAZIJE DO 1.MARTA - Ćuprija.net
19339
post-template-default,single,single-post,postid-19339,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

PRIJAVA UČENIKA ZA PRIPREMNU NASTAVU ZA UPIS U IT ODELJENJE ĆUPRIJSKE GIMNAZIJE DO 1.MARTA

PRIJAVA UČENIKA ZA PRIPREMNU NASTAVU ZA UPIS U IT ODELJENJE ĆUPRIJSKE GIMNAZIJE DO 1.MARTA

Budući srednjoškolci koji svoje dalje školovanje prepoznaju u pravcu izučavanja informacionih tehnologija, do 1. marta mogu da se prijave za pohađanje pripremne nastave za upis u IT odeljenje ćuprijske Gimnazije.

Pripremnu nastavu kao podršku prijemnom ispitu iz matematike, zainteresovani učenici moći će besplatno da pohađaju od marta do juna. Obrazac prijave za pripremnu nastavu može se preuzeti sa školskog sajta ili lično u prostorijama škole.

Sa početkom nove školske godine u Gimnaziji u Ćupriji biće formirano specijalizovano odeljenje za najviše 20 učenika.

U cilju što efikasnijeg vežbanja primene znanja, nastava iz stručnih predmeta će biti organizovana u dve grupe. Nastava će se odvijati samo u prepodnevnoj smeni, što će omogućiti realizaciju vannastavnih aktivnosti, rad sekcija, dopunsku i dodatnu nastavu, kao i pripremu za učešće na takmičenjima.