USTANOVA KULTURE ĆUPRIJA POZIVA VAS DA POGLEDATE DOMAĆI FILM "JEDINI IZLAZ" - Ćuprija.net
19332
post-template-default,single,single-post,postid-19332,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

USTANOVA KULTURE ĆUPRIJA POZIVA VAS DA POGLEDATE DOMAĆI FILM “JEDINI IZLAZ”

USTANOVA KULTURE ĆUPRIJA POZIVA VAS DA POGLEDATE DOMAĆI FILM “JEDINI IZLAZ”

Ustanova kulture “Ćuprija” organizuje u sali ŠOMO 25. i 26. februara u 17 i 19 sati projekciju domaćeg psiho trilera “Jedini izlaz”.

Prodaja ulaznica obavljaće se od 13 do 16 i od 17 do 19 sati a počeće 23. februara u holu Škole za osnovno muzičko obrazovanje.

Pored Anđelke Prpić, kojoj je poverena glavna uloga, u filmu glume brojni glumci iz Srbije i regiona:  LJubomir Bandović, Danica Maksimović, Milan Čucilović, Nikola Ristanovski, Boris Komnenić i drugi.

Radnja ovog psiho-trilera govori o nastavku životu Ane Kolar koja je u velikom požaru u noćnom klubu izgubila supruga Sašu i njenom gubitku sećanja tokom te večeri kada je doživela teško trovanje ugljenmonoksidom. Ona nastavlja život sa sinom, ali se ne miri sa gubitkom, pa ima česte noćne more i napade panike. Šest godina kasnije, kada je objavljena presuda za krivicu u vezi sa požarom, Ani na mejl sa nepoznate adrese stiže klip na kome ona vidi pokojnog muža i poveruje da je on živ. Potraga za Sašom vodi Anu kroz zamršen krug nasilja, laži i ucena i tera je da se suoči sa najmračnijim tajnama iz prošlosti.