OD DANAS IMUNIZACIJA I NA PUNKTU U OPŠTOJ BOLNICI - Ćuprija.net
19329
post-template-default,single,single-post,postid-19329,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

OD DANAS IMUNIZACIJA I NA PUNKTU U OPŠTOJ BOLNICI

OD DANAS IMUNIZACIJA I NA PUNKTU U OPŠTOJ BOLNICI

Jutros je otvoren još jedan punk za imunizaciju građana koji žive na teritoriji opštine Ćuprija. Osim u Domu zdravlja, tako će se od sada vakcinisanje vršiti i u ćuprijskoj Opštoj bolnici, u prostorijama koje su služile kao biblioteka ove zdravstvene institucije.

Prema rečima opštinske koordinatorke za vakcinisanje Jadranke Đorđević, Ćuprija sada ima sedam zdravstvenih timova koji imaju takozvanu autorizaciju, odnosno, koji su ovlašćeni da vakcinišu građane protiv CoViD-19, dok su građanima na raspolaganju vakcine kineskog Sinofarma i američko-nemačkog Fajzer-Bionteka.

Dodajmo da je, zaključno sa jučerašnjim danom, u Domu zdravlja ukupno 3.476 građana primilo vakcinu, a posle uvođenja novog punkta za vakcinaciju, možemo da očekujemo i drastičnije ubrzanje imunizacije na teritoriji opštine Ćuprija.

FOTO GALERIJA OVDE