ZLATNOM MEDALJOM ZA ZASLUGE ODLIKOVANO DVOJE DOKTORA OPŠTE BOLNICE U ĆUPRIJI - Ćuprija.net
19321
post-template-default,single,single-post,postid-19321,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

ZLATNOM MEDALJOM ZA ZASLUGE ODLIKOVANO DVOJE DOKTORA OPŠTE BOLNICE U ĆUPRIJI

ZLATNOM MEDALJOM ZA ZASLUGE ODLIKOVANO DVOJE DOKTORA OPŠTE BOLNICE U ĆUPRIJI

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uručio je povodom Dana državnosti Republike Srbije odlikovanja zaslužnim pojedincima i institucijama.

Na listi od 170 odlikovanih pojedinaca, nalaze i imena dvoje naših sugrađana – radnika Opšte bolnice u Ćupriji koji su se svojim radom i zalaganjem istakli u borbi protiv epidemije korona virusa.

Zlatnom medaljom za zasluge odlikovana je dr Katica Aranđelović i posthumno dr Svetlana Vukčević.

Prilikom dodele odlikovanja predsednik Srbije Aleksandar Vučić je kazao da “Sretenje nadahnjuje naš narod na raspetom Kosovu i Metohiji, daje energiju i našem narodu u Crnoj Gori, neretko zaboravljenom od matice. Čestitam praznik i našem narodu u Republici Srpskoj jer su naši praznici i vaši i obrnuto. Istom rodu pripadamo i niko nema pravo da nam to oduzme“ i dodao da je Sretenje praznik „svih koji vole i žive za svoju Srbiju“.