PD "ZUBROVA" VODI VAS U NEDELJU DO VAVILJSKOG KAMENA - Ćuprija.net
19314
post-template-default,single,single-post,postid-19314,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

PD “ZUBROVA” VODI VAS U NEDELJU DO VAVILJSKOG KAMENA

PD “ZUBROVA” VODI VAS U NEDELJU DO VAVILJSKOG KAMENA

Planinarsko društvo ” Zubrova” iz Ćuprije organizuje u nedelju 21. februara odlazak do Vaviljskog kamena i poziva sve ljubitelje prirode da se pridruže akciji ali i one koji žele da najavljeno lepo vreme iskoriste na zdrav način.

Pešačka tura počinje okupljanjem učesnika kod SC “Ada” u Ćupriji u 8:15 sati i nastavlja se odlaskom do parka prirode u Stubici. Učesnici će se kretati kolskim, utabanim putem u dužini od 12 kilometara do vidikovca Vaviljski kamen odakle.će moći da uživaju u pogledu na klisuru reke Crnice.

Od planinarske opreme potrebno je poneti cipele i odeću prilagođenu vremenskim prilikama kao i rezervnu preobuku.

Planinarska akcija je besplatna i otvorena za sve zaiteresovane građane. Prijave se omogu uputiti organizatoru na broj telefona 063/612-592 do subote 20. februara od 17 sati.

Pešačke akcije koje organizuje PD ” Zubrova” iz nedelju u nedelju su sve popularnije među građanima Ćuprije i broje veći broj ućesnika. Pored dobrog druženja, iz ovog udruženja dolazi i poziv da se iskoristi prilika za upoznavanje kraja u kom živimo i prirodnih lepota koje nas okružuju.