ODRŽANA 22. SEDNICA OPŠTINSKOG VEĆA, USVOJEN PREDLOG ODLUKE ZA RASPISIVANJE KONKURSA ZA MEDIJE - Ćuprija.net
19230
post-template-default,single,single-post,postid-19230,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

ODRŽANA 22. SEDNICA OPŠTINSKOG VEĆA, USVOJEN PREDLOG ODLUKE ZA RASPISIVANJE KONKURSA ZA MEDIJE

ODRŽANA 22. SEDNICA OPŠTINSKOG VEĆA, USVOJEN PREDLOG ODLUKE ZA RASPISIVANJE KONKURSA ZA MEDIJE

Na 22. sednici Opštinskog veća usvojen je predlog za raspisivanje Javnog poziva za učešće na konkursu za sufinansiranje projekata radi ostvarivanja javnog interesa u oblasti javnog informisanja u 2021. godini. Ukupan iznos sredstava namenjenih ovom konkursu iznosi 15.000.000 dinara.

Većnici su razmatrali predlog Plana i programa rada Centra za socijalni rad „Ćuprija“ sa finansijskim planom za 2021 godinu. Za realizaciju dela aktivnosti Centra iz  opštinskog budžeta u tekućoj godini biće izdvojeno 12.500.000 dinara.

Razmatran je i predlog programa održavanja javne higijene PWW DOO Niš ogranak Ćuprija, Plan rada inspektora Odeljenja lokalne poreske administracije i Plan inspekcijskog nadzora inspektora za zaštitu životne sredine za 2021.godinu.

Na dnevnom redu našle su se i teme finansijskih planova za tekuću godinu i to: MZ Senje i Paljane-Ivankovac za 2021.godinu kao i zaključak komisije za ocenu godišnjih i posebnih programa u oblasti sporta o usvajanju molbe nosioca programa Omladisnkog atletskog kluba „Morava“ Ćuprija i Gradskog streljačkog kluba „Ćuprija 1887“ Ćuprija.

Većnici su na današnjoj sednici razmatrali više zaključaka Stručne komisije za  ocenu godišnjih i posebnih programa u oblasti sporta i žalbu Živkovih Biljane iz Supske na rešenje Centra za socijalni rad „Ćuprija“.