KVAROVI NA ELEKTROMREŽI NISU ZAOBIŠLI NI ĆUPRIJU - Ćuprija.net
19089
post-template-default,single,single-post,postid-19089,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

KVAROVI NA ELEKTROMREŽI NISU ZAOBIŠLI NI ĆUPRIJU

KVAROVI NA ELEKTROMREŽI NISU ZAOBIŠLI NI ĆUPRIJU

Zbog velike količine snega koji je napadao u kratkom intervalu, u Srbiji su u protekla dva dana čak i čitavi regioni ostajali bez električne energije.

Ovakvi problemi nisu mimoišli ni našu opštinu, pa su tako meštqn Ostrikovca trenutno bez struje. Kako kažu nadležni, uveliko se radi na popravci većeg kvara, koji je u ovoj mesnoj zajednici nastao jer je izgoreo niskonaponski orman.

Uprkos naporima ekipa na terenu, Ostrikovčani će električnu energiju da dobiju sutra u popodnevnim časovima, najkasnije u četvrtak ujutru.

Kako se radi o većem kvaru, ovo je minimalno vreme za koje mreža u Ostrikovcu ponovo može da bude uvedena u elektrosistem, pa se mole meštani za razumevanje i strpljenje.

Nadležni su svesni situacije u kojoj su Ostrikovčani, ali podvlače da popravka niskonaponskog ormana jednostavno ne može da se završi ranije.
Inače, o veličini kvara govori i činjenica da na popravci rade i ekipe iz Jagodine i Beograda.

S druge strane, meštani Bigrenice i Starog Sela električnu energiju mogu da očekuju za otprilike dva sata.