GRADSKO POZORIŠTE PREDSTAVLJA PUBLICI TOP OD TREŠNJE - Ćuprija.net
18667
post-template-default,single,single-post,postid-18667,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

GRADSKO POZORIŠTE PREDSTAVLJA PUBLICI TOP OD TREŠNJE

GRADSKO POZORIŠTE PREDSTAVLJA PUBLICI TOP OD TREŠNJE

Gradsko pozorište “Moravište” predstaviće ćuprijskoj publici u školi za osnovno muzičko obrazovanje “Dušan Skovran” komad “Top od trešnje” pisca Ivana Panića u režiji Vladana Cvetkovića.

Premijera ovog pozorišnog komada zakazana je za ponedeljak 19. oktobar u 20 sati. Cena ulaznice je 200 dinara a broj publike je ograničen na polovinu kapaciteta sale.

Nakon duge pauze zbog epidemiološke situacije glumci su jedva dočekali da prikažu publici šta su radili u proteklom periodu. Prema rečima Aleksandra Mileusnića pozorište “Moravište” ima dve premijere koje će u kratkom razmaku prikazati publici. Pored “Topa od trešnje”, do kraja godine premijeru će imati i “Pokondirena tikva” u podnaslovu “Tema za sva vremena” u adaptaciji i režiji Vladana Milojevića.