ODRŽANA 5.SEDNICA OPŠTINSKOG VEĆA - Ćuprija.net
18399
post-template-default,single,single-post,postid-18399,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

ODRŽANA 5.SEDNICA OPŠTINSKOG VEĆA

ODRŽANA 5.SEDNICA OPŠTINSKOG VEĆA

Na petoj održanoj sednici Opštinskog veća opštine Ćuprija, većnici gradske kuće su na predlog odeljeja za društvene delatnosti, privredu i lokalni ekonomski razvoj razmatrali nacrt odluke o donošenju godišnjeg programa zaštite, uređenje i korišćenje poljoprivrednog zemljišta na teritoriji opštine Ćuprija za 2020. godinu.

Pored ove tačke dnevnog reda, većnici su na predlog odseka za predsednika, opštinsko veće i skupštinske poslove razmatrali Aneks IV Javnog ugovora o poveravanju obavljanja komunalne delatnosti gradskog i prigradskog prevoza putnika na teritoriji opštine Ćuprija.

Ovim Aneksom se regulišu pitanja postupka i načina ostvarivanja prava na subvencije po osnovu troškova za prevoz a u skladu sa Pravilnikom kojim su određene kategorije lica čije će troškove prava subvencionisati Opština Ćuprija.  

FOTO GALERIJA OVDE