IZLOŽBA RADOVA MATIĆU U ČAST - Ćuprija.net
18356
post-template-default,single,single-post,postid-18356,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

IZLOŽBA RADOVA MATIĆU U ČAST

IZLOŽBA RADOVA MATIĆU U ČAST

Na ovogodišnjoj izložbi umetničkih radova koji su pristigli na likovni konkurs “Matiću u čast” naći će se 36 radova 23 autora.

Ovu odluku doneli su članovi umetničkog žirija ovogodišnjeg likovnog konkursa u sastavu: Radan Radojlović, Jagoda Živadinović i Branislav Đokić – Kan.

Na izložbi će biti zastupljene gotovo sve tehnike i poetike autora koji su zadovoljili kriterijume konkursa, kao i estetske norme članova žirija a rad umetnika koji prema mišljenju žirija u najvećoj meri zadovolji kriterijume konkursa biće nagrađen plaketom i terminom za samostalno izlaganje u Galeriji muzeja u narednoj izlagačkoj sezoni i otkupnom nagradom rada u visini od 100.000 dinara

Otvaranje izložbe likovnih radova koja se održava u okviru 39. Matićevih dana i proglašenje ovogodišnjeg dobitnika nagrade „Matiću u čast“ održaće se u nedelju 13. septembra 2020. godine u Galeriji muzeja „Horeum Margi-Ravno“ Ćuprija u 19 sati.