VIRINE DOBILO ASFALTNI PUT, ČEKALO SE VIŠE OD 35 GODINA - Ćuprija.net
17922
post-template-default,single,single-post,postid-17922,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

VIRINE DOBILO ASFALTNI PUT, ČEKALO SE VIŠE OD 35 GODINA

VIRINE DOBILO ASFALTNI PUT, ČEKALO SE VIŠE OD 35 GODINA

Asfaltiranje saobraćajnica u seoskim mesnim zajednicama u opštini Ćuprija odvija se po planu i svakog dana određene deonice u selima dobijaju asfalni sloj.

Radovi su danas završeni u Virinu a ulica 1.maja dobila je asfaltnu podlogu u dužini od 570 metara koju su meštani Virina čije su kuće u ovoj ulici čekali više od 35 godina.

“Više od 35 godina čekamo da asfalt dođe našu ulicu i srećni smo što smo dočekali taj trenutak, obećanje predsednika opštine je ispunjeno i hvala mu na tome” kaže jedan od stanovnika iz ove ulice koji ne krije radost zbog asfaltirane ulice.

Radovi na asfaltiranju seoskih saobraćajnica finansiraju se iz budžeta opštine Ćuprija a naručilac svih poslova koji se tiču regulacije seoskih saobraćajnica je JKP “Ravno 2014”.

FOTO GALERIJA OVDE