RADOVI U KRUŠARU, ASFALT STIGAO DO POSLEDNJE KUĆE U ULICI 22.DECEMBRA - Ćuprija.net
17911
post-template-default,single,single-post,postid-17911,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

RADOVI U KRUŠARU, ASFALT STIGAO DO POSLEDNJE KUĆE U ULICI 22.DECEMBRA

RADOVI U KRUŠARU, ASFALT STIGAO DO POSLEDNJE KUĆE U ULICI 22.DECEMBRA

Asfaltiranje seoskih saobraćajnica se nastavlja a mašine su iz Starog sela stigle u Krušar.

Radove je obišao Branko Milojević pomoćnik predsednika opštine Ćuprija. „Ulica 22. decembra dobila je po projektnoj dokumentaciji iz prošle godine 600 metara asfaltnug puta koji se prostire do zadnje kuće u ovoj ulici. U toku je izrada dokumentacije za nove ulice koje će se u ovom selu ćuprijske opštine raditi sledeće godine“, kaže Milojević i dodaje da će se u ovom selu nastavak radova odnositi na uređenje atarskih puteva a biće pokrenuta i protivgradna stanica.

Predsednik mesne zajednice Krušar Životije Jovanović ističe odličnu saradnju sa lokalnom samoupravom i nadanje da se ostvari generalni plan vodosnabdevanja i kanalizacije u ovom i svim selima opštine Ćuprija.

Sa ovom konstatacijom slaže se i Goran Milojković koordinator radnog tela ove mesne zajednice i naglašava da lokalna samouprava održava odlične kontakte sa svim udruženjima u selu i na različite načine pomaže u unapređenju društvenog života meštana Krušara.

Sportski život u selu je takođe razvijen a fudbalski klub osvaja odlične rezultate kaže Mile Nikolić koordinator radnog tela MZ zadužen za kulturu i sport u Krušaru. Urađen je park za decu, ulaže se u folklorno društvo i brine se o mladima u ovom selu što je i najvažnije, zaključuje Nikolić.

FOTO GALERIJA OVDE