LETO MOŽE DA POČNE, OTVARANJE BAZENA U SUBOTU - Ćuprija.net
17895
post-template-default,single,single-post,postid-17895,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

LETO MOŽE DA POČNE, OTVARANJE BAZENA U SUBOTU

LETO MOŽE DA POČNE, OTVARANJE BAZENA U SUBOTU

Sportski centar “Ada” u okviru kojeg rade gradski bazeni u Ćupriji, najavio je za subotu, 27. jun početak letnje sezone i otvaranje gradskih bazena.

Zaposleni u SC “Ada” su tokom proteklog perioda izvršili kompletnu dezinfekciju i uređenje bazena a najavljeno sunčano vreme i letnje temperature ići će na ruku svim kupačima koji budu odlučili da vikend provedu na ovom omiljenom mestu svih Ćupričana.

Bazeni će raditi svakog dana od 10 do 18 sati. Prvog radnog dana bazena, odnosno u subotu, ulaz je besplatan. Cena ulaznice iznosiće 200 dinara a radnim danima posle 15 sati biće 100 dinara. Građani mogu da kupe i mesečnu kartu po ceni od 2.000 donara ili sezonsku po ceni od 4.000 dinara koja će važiti tokom celog leta.

SC “Ada” poziva sve da se tokom vikenda rashlade i odmore na gradskim bazenima.

FOTO GALERIJA OVDE