ASFALTIRANJE SE NASTAVLJA, STARO SELO DOBILO 650 METARA PUTA - Ćuprija.net
17888
post-template-default,single,single-post,postid-17888,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

ASFALTIRANJE SE NASTAVLJA, STARO SELO DOBILO 650 METARA PUTA

ASFALTIRANJE SE NASTAVLJA, STARO SELO DOBILO 650 METARA PUTA

Loši vremenski uslovi na kratko su zaustavili započete radove na regulaciji seoskih saobraćajnica u opštini Ćuprija. Prvi dan bez padavina je i zeleno svetlo za nastavak radova.

Danas je asfaltiran prilazni put Starom selu iz pravca Bigrenice u dužine oko 650 metara.

Radove je obišao Dejan Ristić, direktor JKP “Ravno 2014” koji je tom prilikom kazao da se lokalna samouprava na sve načine brine o poboljšanju uslova za život na selu i da meštani Starog sela mogu da očekuju uređenje još jedne, duže deonice i dodao da će izvesna količina grebanog asfalta biti upotrebljena za uređenje puteva koji vode do turistički atraktivnih delova u Starom selu.

U ovom selu meštani stalno imaju problema sa bujičnim vodama, pa je uređivanje kanala obavezno i na tome će se raditi kako bi se sačuvali putevi.

Prioritet je sanacija klizišta na magistralnom putu prema Despotovcu i taj posao će, prema Ristićevim rečima, biti obavljen nakon predstojeće žetve.

FOTO GALERIJA OVDE