IZBORI 2020: GLASANJE U ĆUPRIJI - Ćuprija.net
17848
post-template-default,single,single-post,postid-17848,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

IZBORI 2020: GLASANJE U ĆUPRIJI

IZBORI 2020: GLASANJE U ĆUPRIJI

U Srbiji se danas održavaju redovni parlamentarni, pokrajinski i lokalni izbori. Biračka mesta su otvorena jutros u 07 sati i biće otvorena do 20 sati, do kada traje i izborna tišina.

Republička izborna komisija utvrdila je konačan broj od 6. 584. 376 birača. Ćuprijska izborna komisija takođe je donela Odluku o objavljivanju ukupnog broja birača, koji danas mogu da izađu na birališta. Konstatovan broj birača u Ćupriji, ustanovljen 5. juna u ponoć, iznosi 29 213, što znači da će isto toliko lica imati pravo da glasa za svoje predstavnike u republičkom i lokalnom parlamentu.

Glasački listić štampan je na papiru roze boje, dok je kontrolni list za proveru ispravnosti glasačke kutije tirkizne boje.

Glasački listić za glasanje na izborima za odbornike Skupštine opštine Ćuprija odštampan je na papiru sive boje a kontrolni list za proveru ispravnosti glasačke kutije na papiru plave boje.

FOTO GALERIJA OVDE