ODOBRENA GRAĐEVINSKA DOZVOLA ZA IZGRADNјU INTERNISTIČKOG BLOKA - Ćuprija.net
17502
post-template-default,single,single-post,postid-17502,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

ODOBRENA GRAĐEVINSKA DOZVOLA ZA IZGRADNјU INTERNISTIČKOG BLOKA

ODOBRENA GRAĐEVINSKA DOZVOLA ZA IZGRADNјU INTERNISTIČKOG BLOKA

U narednih nedelјu dana očekujemo dobijanje građevinske dozvole za izgradnju novog Internističkog bloka Opšte bolnice u Ćupriji. Završena je preparcelizacija zemlјišta i podnošenje zahteva za lokacijske uslove, čime je zaokružen proces za dobijanje građevinske dozvole za izgradnju ovog objekta – rekao je predsednik opštine Ćuprija Ninoslav Erić.

Prema njegovim rečima, Internistički blok imaće površinu od osam i po hilјada kvadratnih metara, a prema projektu biće izgrađen do sadašnje zgrade neurologije, oftalmologije i psihijatrije.

“Izgradnjom savremenog Internističkog bloka na jednom mestu biće objedinjene sve službe interne medicine. Na taj način građanima će biti pružena kvalitetna i pravovremena zdravstvena zaštita, a zaposlenima bolјi uslovi za rad.”

Opština Ćuprija je među prvim lokalnim samoupravama završila projektno-tehničku dokumentaciju, što praktično znači da će među prvima i otpočeti kompletnu rekonstrukciju Opšte bolnice. Veliku pomoć u tome pružiće i Republika. 

“Izgradnjom Internističkog bloka i rekonstrukcijom kompleksa ćuprijske bolnice, jedna od najstarijih zdravstvenih institucija u Pomoravlјu sa punim pravom moći će da stane u red sa najsavremenijim zdravstvenim centrima u Srbiji. Na kraju krajeva, na to nas obavezuje 140 godina duga istorija zdravstva na našim prostorima”, zaklјučio je predsednik Erić

Text: TV Pomoravlje