POČELA SANACIJA KROVA DOMA KULTURE U VLAŠKOJ - Ćuprija.net
17479
post-template-default,single,single-post,postid-17479,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

POČELA SANACIJA KROVA DOMA KULTURE U VLAŠKOJ

POČELA SANACIJA KROVA DOMA KULTURE U VLAŠKOJ

U okviru projekta revitalizacije domova kulture u mesnim zajednicama opštine Ćuprija, vrši se sanacija krova Doma kulture u Vlaškoj. Radovi podrazumevaju zamenu kompletne krovne konstrukcije, zamenu krovnog pokrivača novim koji ispunjava uslove energetske efikasnosti i postavljanje oluka. Vrednost radova je oko pet miliona dinara.

“Dom kulture u Vlaškoj dugo godina nije imao krov, što je dovelo do devastacije objekta. Realizacijom projekta njegove sanacije u narednim fazama moći ćemo da nastavimo radove na unutrašnjosti objekta. Tako ćemo ga spasiti od propadanja i osposobiti za upotrebu”, ističe Branko Milojević, pomoćnik predsednika opštine Ćuprija zadužen za poljoprivredu i ruralni razvoj.

Važan deo života na selu je i pravilno korišćenje slobodnog vremena kroz ponudu različitih sadržaja kulturno-umetničkog karaktera. Zbog toga lokalna samouprava intenzivno radi na osposobljavanju domova kulture. Kada budu završeni radovi na domovima u Supskoj i Vlaškoj, moći ćemo da kažemo da u svim našim selima imamo uslove za razvoj kulturno-umetničkog života – zaključio je Branko Milojević.

FOTO GALERIJA OVDE