ŠALTERI MUPA OTVORENI ZA GRAĐANE - Ćuprija.net
17431
post-template-default,single,single-post,postid-17431,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

ŠALTERI MUPA OTVORENI ZA GRAĐANE

ŠALTERI MUPA OTVORENI ZA GRAĐANE

Ponovo su otvoreni šalteri Uprave za upravne poslove u policijskim upravama i stanicama, na kojima se mogu podneti zahtevi za izdavanje ličnih dokumenata i obaviti drugi poslovi iz nadležnosti MUP-a.

Građani će na šalterima policijskih uprava i stanica moći da prijave prebivalište i boravište; da podnesu zahtev za izdavanje lične karte, pasoša, uverenja o državljanstvu, vozačke dozvole, registracije vozila i oružanog lista kao i da podignu izdata dokumenta.

U Ministarstvu unutrašnjih poslova ističu da je prilikom dolaska u javne objekte iz njihove nadležnosti obavezno poštovanje propisanih mera zaštite. Takođe, strankama se preporučuje da zahteve za prijavu, registraciju i promenu vlasništva vozila, promenu podataka upisanih u saobraćajnoj dozvoli i druge zahteve vezane za registraciju vozila policijskim stanicama i upravama pošalju preporučenom poštom.