OD UTORKA ZABRANA KRETANJA SAT VREMENA KRAĆA - Ćuprija.net
17169
post-template-default,single,single-post,postid-17169,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

OD UTORKA ZABRANA KRETANJA SAT VREMENA KRAĆA

OD UTORKA ZABRANA KRETANJA SAT VREMENA KRAĆA

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najvaio je da će posle Uskrsa trajanje zabrane kretanja – policijskog časa biti sat vremena kraće

Vučić je precizirao da će policijski čas radnim danima počinjati od 18 časova.

– Ako se situacija ne bude pogoršavala, policijski čas će vremenom biti sve kraći – rekao je Vučić. On je precizirao da će i penzioneri tri puta nedeljno moći, u određenim terminima, da izlaze napolje.

– Za penzionere biće obezbeđen period od 18 do 01 čas posle ponoći. Utorak, petak i nedelja, po pola sata – rekao je Vučić. Narednih nedelja, penzionerima će možda biti omogućeno svaki dan da izlaze napolje u tom periodu.

Vučić je najavio da od utorka 21. aprila počinje i otvaranje gotovo svih zanatskih radnji, vulkanizerskih, automehaničarskih, a radiće i hemijsko čišćenje, obućari, krojači, prodavnice automobila, bicikla, tehničke robe i građevinskog materijala.

Očekuje da će druge radnje do 300 metara kvadratnih, biti otvorene 27. aprila, osim onih u tržnim centrima, ukoliko situacija u vezi sa koronavirusom bude dobra. Ideja je da frizerski saloni, saloni lepote, teretane, budu otvoreni od 4. maja, dodao je Vučić.