JKP RAVNO 2014: POSTAVLJENI KANISTERI SA DEZINFEKCIONIM SREDSTVOM - Ćuprija.net
16789
post-template-default,single,single-post,postid-16789,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

JKP RAVNO 2014: POSTAVLJENI KANISTERI SA DEZINFEKCIONIM SREDSTVOM

JKP RAVNO 2014: POSTAVLJENI KANISTERI SA DEZINFEKCIONIM SREDSTVOM

Na osnovu odluke Štaba za vanredne situacije opštine Ćuprija, Javno komunalno preduzeće „Ravno 2014.“ počelo je sa besplatnom podelom dezinfekcionog sredstva građanima.

Na više punktova u gradu i selima opštine Ćuprija, postavljeni su kanisteri sa dezinfekcionom tečnošću koja je namenjena za dezinfekciju dvorišta, staza, stepeništa i trotoara. Ne preporučuje se upotreba sredstva za ličnu ili dezinfekciju prostorija u kojima borave ljudi a pri preuzimanju građani treba da ponesu odgovarajuću posudu.

Dezinfekciono sredstvo u gradu se može preuzeti na 3 lokacije: na platu ispred Doma Vojske; na Slavija, kod  benzinske pumpe i ispred JKP “Ravno 2014.”.
U selima kanisteri su postavljeni na sledećim punktovima: ispred ambulante u Mijatovcu, ispred Doma kulture u Jovcu, ispred škole u Supskoj i Ivankovcu, ispred Doma kulture u Krušaru i Doma kulture u Senju.