PREDSEDNIK OPŠTINE ĆUPRIJA POLOŽIO VENCE NA SPOMENIK SEĆANJA NA NATO AGRESIJU - Ćuprija.net
16757
post-template-default,single,single-post,postid-16757,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

PREDSEDNIK OPŠTINE ĆUPRIJA POLOŽIO VENCE NA SPOMENIK SEĆANJA NA NATO AGRESIJU

PREDSEDNIK OPŠTINE ĆUPRIJA POLOŽIO VENCE NA SPOMENIK SEĆANJA NA NATO AGRESIJU

„Pošto imamo sedmoro sugrađana koji su zaraženi i imamo veći broj njih u karantinu, molim sve vas da ostanete kod svojih kuća. Izdržaćemo. Nije ovo teško. Nije ovo kao što je nekad bilo – 78 dana agresije. Ovo će sigurno da traje kraće, ali moramo da se pridržavamo mera, moramo da ostanemo kod kuća, moramo da budemo disciplinovani. Prvi smo uveli najstrože mere u borbi protiv virusa KOVID 19, organizovali smo kol centar i pomoći ćemo svakom našem građaninu kome je pomoć potrebna“, poručio je predsednik Opštine Ćuprija Ninoslav Erić prilikom današnjeg polaganja venaca na Spomenik sećanja na NATO agresiju.

Podsetimo, objekti na teritoriji opštine Ćuprija, u proleće 1999. godine, za 78 dana agresije bombardovani su 12 puta sa 92 projektila. Na sreću, ljudskih žrtava nije bilo.

FOTO GALERIJA OVDE.