OGROMNO INTERESOVANJE NAŠIH BUGARSKIH PRIJATELJA ZA 'NAJGOLEMU' MANIFESTACIJU U CENTRALNOJ SRBIJI - Ćuprija.net
15973
post-template-default,single,single-post,postid-15973,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

OGROMNO INTERESOVANJE NAŠIH BUGARSKIH PRIJATELJA ZA ‘NAJGOLEMU’ MANIFESTACIJU U CENTRALNOJ SRBIJI

OGROMNO INTERESOVANJE NAŠIH BUGARSKIH PRIJATELJA ZA ‘NAJGOLEMU’ MANIFESTACIJU U CENTRALNOJ SRBIJI

Na prvom međunarodnom predstavljanju turističkih potencijla opštine Ćuprija, posetiocima sajma turizma u Sofiji prikazane su sve lepote pomoravskog kraja i aktivnosti turističke organizacije Ćuprije u organizovanju događaja i manifestacija koje su kroz godine održavanja postale tradicionalne.

Jedna od njih je i ćuprijska Crevarijada.

Štand TO Ćuprija u Sofiji posetio je ambasador Srbije u Bugarskoj Željko Jović koji je omogućio da se Ćuprija posetiocima sajma predstavi sa svojim brendom Crevarijadom što je rezultiralo ogromnim interesovanjem za ovu najpopularniju manifestaciju u ovom delu Srbije. Kao najbolji predstavnici grada I dobri domaćini, tim TO Ćuprija se ambasadoru Joviću zahvalio I poklonio paket pažnje iz manastira Ravanica.

Predstavljanje TO Ćuprija na međunarodnom tržištu realizuje se u saradnji sa Lokalnom samoupravom opštine Ćuprija i Turističkom organizacijom Srbije.

Više slika možete pogledati na https://www.facebook.com/cuprijanet/posts/117164499849528